Reflex su kišobran kolica poslednje generacije, izuzetno lagana za rukovanje i upravljanje, namenjena za korišćenje od rođenja do 25kg težine. Mogu se koristiti kao kišobran kolica, a dodatkom seta za novorodjenče pretvaraju se u idealnu ležeću jedinicu za vašu bebu. Na ova kolica može se postaviti Simplicity auto sedište čime dobijate jedinstven sistem za putovanje. Prostrano sediste i ergonomski naslon sa mekanim punjenjem pružaju maskimalnu ventilaciju i komfort. Ova kolica su unapredjena noćnim LED svetlima, sa različitim režimima rada, koja kolica čine više uočljivijim prilikom večernjih vožnji, i doprinose jedinstvenoj atraktivnosti kolica. Težina kolica: 8.5 kg. Dimenzije rasklopljenih kolica: dužina 100cm X širina 61cm X visina 100-107cm. Dimenzije sklopljenih kolica: dužina 86cm X širina 31cm X visina 35cm.

Dragi roditelji,

Osmišljavanje enterijera i uređenje bebine sobe jedna je od lepoti išćekivanja najradosnijeg trenutka.

baby bell prepoznaje značaj ovog jedinstvenog iskustva i nudi vam mogućnost da kreirate bebin kutak baš onako kako ste oduvek želeli. Izborom prestižnih brendova u domenu opremanja sobe za bebe uspeli smo da objedinimo sve savremene zahteve beba i roditelja, na prvom mestu bezbednost, komfor i funkcionalnost. Svaki od ovih brendova ima svoj prepoznatljiv dizajn koji pruža mogućnost izbora različitih stilova enterijera luksuzne bebine sobe.

Nameštaj za dečiju sobu, nameštaj za bebe, hranilice, ležaljke za bebe, kolevke, garderoberi, komode za kupanje i dušeci za presvlačenje bebe samo su deo ponude baby bell-a. Ponosni smo na najveći izbor aksesoara i posteljina koji zajedno doprinose jedinstvenom ambijentu luksuzne dečije sobe.  

Kod nas ćete naći baš onakvu sobu o kakvoj ste oduvek maštali.

Očekujemo Vas!