Pioneer su elegantna kolica, izuzetno laka za upravljanje, stabilna i pouzdana zahvaljujući velikim točkovima koji su otporni na pucanje. Prilagođena su svim vrstama tla zahvaljujuči patentiranoj četvorofaznoj vazdušnoj suspenziji. Pioneer je 3 u 1 rešenje koje uključuje aluminijumsku šasiju, nosiljku za novorodjenče, sedište sa haubom (UPF 50+) i zaštitnom pregradom za bebe. Dodavanjem Simplicity Auto sedišta Pioneer može postati kompletan sistem za putovanje. Namenjena su deci do 25kg težine. Težina: šasija 7.5kg, sedište 2.5kg, nosiljka 3.5kg. Dimenzije rasklopljenih kolica: dužina 90cm X širina 60cm X visina 107cm. Dimenzije sklopljenih kolica: dužina 86.5cm X širina 60cm X visina 33cm. 

Dragi roditelji,

Osmišljavanje enterijera i uređenje bebine sobe jedna je od lepoti išćekivanja najradosnijeg trenutka.

baby bell prepoznaje značaj ovog jedinstvenog iskustva i nudi vam mogućnost da kreirate bebin kutak baš onako kako ste oduvek želeli. Izborom prestižnih brendova u domenu opremanja sobe za bebe uspeli smo da objedinimo sve savremene zahteve beba i roditelja, na prvom mestu bezbednost, komfor i funkcionalnost. Svaki od ovih brendova ima svoj prepoznatljiv dizajn koji pruža mogućnost izbora različitih stilova enterijera luksuzne bebine sobe.

Nameštaj za dečiju sobu, nameštaj za bebe, hranilice, ležaljke za bebe, kolevke, garderoberi, komode za kupanje i dušeci za presvlačenje bebe samo su deo ponude baby bell-a. Ponosni smo na najveći izbor aksesoara i posteljina koji zajedno doprinose jedinstvenom ambijentu luksuzne dečije sobe.  

Kod nas ćete naći baš onakvu sobu o kakvoj ste oduvek maštali.

Očekujemo Vas!