Fresco Chrome je stilizovana stolica koja prati vašu bebu od rođenja do školskog uzrasta. Visoka tehnologija i vrhunski dizajn stoje iza ovog jedinstvenog 3u1 sistema koji se koristi najpre kao ležaljka, zatim kao hranilica i na kraju kao stolica za trpezarijski sto ili šank. Fresco Chrome je uz to i najviša hranilica na tržištu! Dete je uvek uzdignuto od poda, udaljeno od kućne prašine i ljubimaca.

Dragi roditelji,

Osmišljavanje enterijera i uređenje bebine sobe jedna je od lepoti išćekivanja najradosnijeg trenutka.

baby bell prepoznaje značaj ovog jedinstvenog iskustva i nudi vam mogućnost da kreirate bebin kutak baš onako kako ste oduvek želeli. Izborom prestižnih brendova u domenu opremanja sobe za bebe uspeli smo da objedinimo sve savremene zahteve beba i roditelja, na prvom mestu bezbednost, komfor i funkcionalnost. Svaki od ovih brendova ima svoj prepoznatljiv dizajn koji pruža mogućnost izbora različitih stilova enterijera luksuzne bebine sobe.

Nameštaj za dečiju sobu, nameštaj za bebe, hranilice, ležaljke za bebe, kolevke, garderoberi, komode za kupanje i dušeci za presvlačenje bebe samo su deo ponude baby bell-a. Ponosni smo na najveći izbor aksesoara i posteljina koji zajedno doprinose jedinstvenom ambijentu luksuzne dečije sobe.  

Kod nas ćete naći baš onakvu sobu o kakvoj ste oduvek maštali.

Očekujemo Vas!