Surf 2 su izuzetno komforna, stilizovana kolica, sa vrhunskom manipulacijom na svim terenima. Pogodna su za korišćenje od samog rodjenja jer poseduju nosiljku za novorodjenče i sedište za decu, koji se jednim klikom postavljaju na čvrstu magnezijumsku šasiju. Uz dodavanje Simplicity auto sedišta postaju sistem za udobno putovanje.
Komforna vožnja po raznim vrstama terena omogućena je zahvajujući velikim izrezbarenim gumama i patentiranoj vazdušnoj suspenziji, inspirisanoj MountainBike tehnologijom koja pruza maximalnu amortizaciju. Podesiva ručka sa kožnim i hromiranim detaljima  održaće luksuz i nov izgled ovog modela i nakon godina korišćenja. Dimenzije rasklopljenih kolica: dužina 98cm X širina 58cm X visina 92-100cm. Dimenzije sklopljenih kolica: dužina 71cm X širina 58cm X Visina 28cm. Težina šasije: 7.5 kg, težina sedišta: 3.8 kg, težina nosiljke: 3.4 kg. 

Dragi roditelji,

Osmišljavanje enterijera i uređenje bebine sobe jedna je od lepoti išćekivanja najradosnijeg trenutka.

baby bell prepoznaje značaj ovog jedinstvenog iskustva i nudi vam mogućnost da kreirate bebin kutak baš onako kako ste oduvek želeli. Izborom prestižnih brendova u domenu opremanja sobe za bebe uspeli smo da objedinimo sve savremene zahteve beba i roditelja, na prvom mestu bezbednost, komfor i funkcionalnost. Svaki od ovih brendova ima svoj prepoznatljiv dizajn koji pruža mogućnost izbora različitih stilova enterijera luksuzne bebine sobe.

Nameštaj za dečiju sobu, nameštaj za bebe, hranilice, ležaljke za bebe, kolevke, garderoberi, komode za kupanje i dušeci za presvlačenje bebe samo su deo ponude baby bell-a. Ponosni smo na najveći izbor aksesoara i posteljina koji zajedno doprinose jedinstvenom ambijentu luksuzne dečije sobe.  

Kod nas ćete naći baš onakvu sobu o kakvoj ste oduvek maštali.

Očekujemo Vas!